hits

INNTIL VIDERE

Det er litt sånn demotiverende å blogge når alt jeg har å blogge fra er mobil eller en meget gammel og utdatert iPad. Ikke det at jeg er noen proff blogger i utgangspunktet, men alt blir liksom så veldig amatørmessig. Designet blir ikke som jeg vil, bildene jeg bruker i innleggene blir ikke sånn jeg vil, teksten i innleggene blir ofte feil. Og for ikke å snakke om videoer som jeg også ønsker å poste. Har opprettet en YouTube kanal hvor jeg også legger ut videoer og jeg skulle veldig gjerne kunne linket bloggen til YouTube kanalen min, men det får jeg ikke gjort fra denne heller ubrukelige iPaden. Så inntil videre får ting bare være litt sånn halvveis her på bloggen og på YouTube. Jeg har ikke råd til å oppgradere utstyret akkurat nå, men det nærmer seg 40 års dag og etter den håper jeg å kunne gå til innkjøp av en MacBook av ett eller annet slag. 

Har lenge vurdert og heller kjøpe en nyere iPad, men har landet på at jeg heller vil ha en MacBook. Trenger ikke være den aller nyeste, men jeg vil ha noe skikkelig som varer en stund. Og nei, noe annet enn Apple er ikke aktuelt så ikke prøv å starte den diskusjonen.

Jeg har så lyst til å få til og drive en blogg og en YouTube kanal som ser skikkelig ut. Ikke fordi jeg er opptatt av lesertall eller antall visninger, men fordi dette er hobbyen min og jeg har lyst til å gjøre det ordentlig. 

Så om det bare blir sporadisk blogging den neste måneden så er det fordi jeg føler at jeg ikke får komt ordentlig i gang før jeg har bedre utstyr. Men noe blogging blir det nok også før evt nytt utstyr kommer i hus, har jo så mye jeg vil skrive om og dele med dere.

Men nå skal søndagskvelden nytes med vafler og netflix. Håper du nyter din søndagskveld også!

 

Cecilie

 

#blogg #ipad #macbook #apple #youtube

Én kommentar

Torunn

28.08.2017 kl.14:01

Alt til sin tid :)

Ha en fortsatt fin dag!

Skriv en ny kommentar