hits

OUTFIT OF THE DAY-LØRDAG

Er det ikke det de kaller det disse rosabloggerne? Disse profesjonelle bloggerne som vet hva de driver med? Hvis jeg er helt på villspor nå så gjør jeg det villsporet til mitt spor og kaller disse innleggene for nettopp det, outfit of the day. Hashtag OOTD. Sånn, da har vi oppklart det.

Jeg tenkte nemlig å ha et eget rosahjørne her på bloggen. Gjøre noen sånne outfit og makeup poster. Det blir neppe de innleggene jeg skriver oftest, men jeg syns det kan være gøy å gjøre noe litt annerledes av og til. Og hva passer vel bedre enn en sånn OOTD post en lørdagskveld?

Dagens antrekk stammer fra Cubus. Det gjør i grunn svært mange av mine antrekk, enkelt og greit fordi jeg liker comforten i Cubus sine klær. Prisene er ikke dum de heller. Så la meg vise frem dagens antrekk før jeg sier noe mer om det.

Nattikken! Et særdeles anvendelig antrekk. Jeg har brukt dette antrekket utallige ganger og det som er så fantastisk er at det er et antrekk du kan bruke, ikke bare hele dagen, men hele døgnet. Jeg gjør svært ofte det, spesielt i vinter halvåret. Det eneste du da bør tenke på er at antrekket gjerne bør vaskes etter et døgns bruk. Genseren kan du trygt hive i tørketrommelen også, for dere som er så heldig å ha en tørketrommel som virker, men buksen bør du henge til tørk på gamlemåten hvis du vil beholde denne nydelige detaljen disse rosa stjernene er.

Dette antrekket vil jeg påstå er imponerende slitesterkt. Genseren er omtrent like gammel som min datter (hun er 17), kanskje et par tre år "yngre" enn henne. Buksen er jeg veldig usikker på egentlig, men hvis vi sier et sted mellom fem og ti år så tror jeg vi er godt innafor.

Som jeg nevnte tidligere er dette et svært anvendelig antrekk. Det er komfortabelt å ha på seg enten du skal lage mat, støvsuge eller bare krølle deg sammen i sofaen.

Det egner seg også godt til utendørs bruk, dòg ikke på lange turer eller i områder hvor du treffer mye folk. Jeg er hvertfall ikke komfortabel med det. Men når jeg skal ut på dagens 5-6 tisseturer med Fanta, som er strekningen fra huset og ned til postkassene, så er dette antrekket suverent. Dette er en strekning på det jeg vil tippe er en 200-300 meter tilsammen, som vi bruker alt fra 3 til 20 minutter på avhengig av hvor mange andre hunder som har tisset her tidligere samme dag. 

Det er en strekning med liten sannsynlighet for å treffe folk, annet enn naboene. Og de har jo sett meg i nattikken utallige ganger nå så det bryr jeg meg ikke om. Kanskje jeg til og med gir de noe å prate om i en ellers kjedelig hverdag? Ikke vet jeg, og ikke bryr jeg meg.

Dagens antrekk ser like slafsete ut på deg enten du har sminket deg eller ikke, ordnet håret eller ikke, så de tingene der trenger du ikke å stresse med hvis du ikke vil. Antrekket funker også like godt barbeint som med sokker, labber, tøfler eller såkalte kosesokker. Høye hæler derimot tror jeg kanskje blir litt rart

Selv foretrekker jeg kosesokker når jeg er inne på denne tiden av året.

 

Det som er så genialt er at når jeg da skal ut på disse korte tisseturene med Fanta så kan jeg bare slenge av meg kosesokkene og tråkke rett opp i vinterskoene, barbeint.

Disse vinterskoene er tre sesonger gamle og burde vært kastet etter forrige sesong. Men det der å kaste sko er ikke bare, bare for meg altså. Men uansett, disse skoene funker helt fint på disse tisseturene våre ned til postkassene og opp igjen, barbeint i skoene, men når vi går sånn ordentlig tur funker de ikke. Er det vått ute blir jeg kliss våt på beina og er det kaldt ute har jeg mistet følelse i 9 av 10 tær før vi har gått en kilometer uansett hvilke ullsokker jeg har på meg. Farlig på glatten er de og har jeg jo nå fått erfare. Men uansett, de passer supert til dagens antrekk.

Har fått en del spørsmål om disse skoene er av et merke jeg nå selvsagt ikke husker navnet på som visstnok er fantastisk gode sko, men disse skoene kostet 99kr på en sportsoutlet så det tviler jeg sterkt på. Men så er jeg heller ikke så opptatt av merker og den slags. Det har du vel kanskje skjønt nå?

Helt til sist vil jeg bare vise jakken jeg bruker til dagens antrekk når vi skal ut å gå distansen ned til postkassene og opp igjen.

Denne nydelige boblejakken,eller hva jeg nå skal kalle den, gikk jeg til innkjøp av da jeg første gang forvillet meg til Sogndal som student på slutten av 90-tallet. Jeg tenker den er 20 år gammel og gjør akkurat samme nytten i dag som da. Og er forøvrig en jakke jeg også bruker når vi er ute og går tur, når vi er på tirsdagsklubben eller bare ute i hagen og leker. 

 

Der har dere altså mitt første OOTD Innlegg. Og flere blir det nok skal du se. Akkurat nå har jeg lagt meg, fortsatt iført samme antrekk. Uten kosesokker da. Et særdeles anvendelig antrekk med andre ord. Anbefales på det varmeste!

 

Cecilie 

 

 

 

#rosablogg #OOTD 

8 kommentarer

Lise

14.01.2018 kl.00:31

Ser ut som et komfortabelt outfit ;-) Morsomt innlegg!

eriksencecilie

14.01.2018 kl.00:44

Lise: mitt favoritt outfit! Takk :-)

Thea

14.01.2018 kl.00:37

lykke til med rosahjørnet ditt! og den pysjen på første bildet så veldig deilig ut! :D

eriksencecilie

14.01.2018 kl.00:44

Thea: den er dritdigg! Takk :-)

Cecilie Therese Kristiansen

14.01.2018 kl.01:26

Du fikk nå frem smilet mitt, og muligens litt latter med dette innlegget. Herlig <3

eriksencecilie

14.01.2018 kl.01:36

Cecilie Therese Kristiansen: da har jeg oppnådd akkurat det jeg ønsket :-) takk

Tina Hjørnevik

14.01.2018 kl.09:43

Knallbra skrevet Cecilie. Du har en gylden penn. Lykke til videre med dette.

eriksencecilie

14.01.2018 kl.09:52

Tina Hjørnevik: tusen takk Tina <3

Skriv en ny kommentar